Sikker på at du altid finder det perfekte match mellem kvalitet og pris? Det er du nu.

Optimer dit transportindkøb med TransportTender

Hele ideen med TransportTender er at sikre din virksomhed den bedste pris på både ind- og udgående transporter med luft, sø, vej, courier og parcel. Derfor har vi udviklet en platform hvor vi kan tilpasse tendermaterialet, så det afspejler både din virksomheds og dine kunders behov for transport.

På den måde kan du spare tid på forarbejdet og kan fokusere på at finde det perfekte match mellem kvalitet og økonomi.

TransportTender gør det muligt for dig at optimere alle former for fragt. Ikke bare det konkrete tidsforbrug, men også helt op til 15% besparelse på de årlige transportomkostninger. Med få klik kan du gennemføre en professionel og struktureret konkurrenceudsættelse (RFQ), og dermed se frem til positivt cashflow fra første dag.

En TransportTender proces kan bestå af følgende:

1. Kravspecifikation

Der udarbejdes en detaljeret beskrivelse af kravene til transporterne, herunder krav til kapacitet, frekvens, service og bæredygtighed.

4. Benchmark af tilbud

TransportTender benchmarker tilbuddene fra transportudbyderne og præsenterer et resultat, som kan bruges til at forhandle og træffe beslutninger om det fremtidige transportsetup.

2. Invitation til af afgive tilbud

Tendermaterialet sendes til udvalgte transportudbydere.

5. Kontrakt

Virksomheden indgår en samarbejds- aftale med den eller de valgte transportudbyder.

3. Afgivelse af tilbud

Transportudbydere afgiver deres tilbud, herunder priser, service, kvalitet, og evt. andre relevante informationer.

6. Løbende monitorering

Virksomheden monitorerer løbende transportudbyderens ydelser for at sikre, at de lever op til kontrakten. Det kan omfatte periodiske evalueringer og målinger af nøgleperformanceindikatorer.

Lyst til gratis inspiration om fragt?

En struktureret tenderproces giver mulighed for at vælge den mest egnede transportleverandør til projektet, baseret på en samlet vurdering af kvalitet, pris og risici.