Sikker på at du altid er klædt på med den viden, der er nødvendig? Det er du nu.

Statistik

Med TransportTender får du ikke kun et samlet over- blik over dine transportopgaver, men også relevante statistikker pr. marked, der viser zoner og volumen gradueringer. Vi har erfaret, at transportører og speditører har stor gavn af denne information. Statistik- ken giver transportørerne og speditørerne mulighed for at give et mere præcist og fordelagtigt tilbud til dig som kunde, samtidig med at det hjælper dig med at træffe beslutninger om transportører eller speditører på et stærkt grundlag. TransportTender sikrer en fair og gennemsigtig konkurrence om din transportopgave.

Benchmark

Er du træt af at sammenligne tilbud fra forskellige transportører og speditører uden et objektivt værktøj? Med din egen portal løsning i TransportTender har du nu løsningen. FreightCalc er en fragtkalkultor som både kan bruges i din salgs- afdeling til fragtpris forespørgsel, men som også kan lette dit arbejde med fakturakontrol af speditionsfakturaer, samt højne kvaliteten af din fakturakontrol.

FreightCalc gør dig istand til at sammenligne tilbud ensartet og identificere eventuelle uregelmæssigheder eller manglende oplysninger.

FreightCalc håndterer og benchmarker enorme mængder af sendingsdata, så du kan træffe den informerede beslutning om dit fremtidige samarbejde med transportør/speditør.

Nysgerrig? Klik her og prøv BEST Simulator gratis i 3 uger.

Fakturakontrol

Er du træt af at bruge tid på at tjekke om fakturaer er mangelfulde eller fejlbehæftede? Så glæd dig til at bruge TransportTenders effektive FreightCalc til fakturakontrol.

Vælg mellem:


Med få klik kan du tjekke om dine købsfakturaer er korrekte, undgå urigtige eller dobbelte betalinger – og, være sikker på, at du altid får de rabatter og kreditter, som du er berettiget til.

TransportTender sikrer at du altid har styr på dine leverandørrelationer og dermed har en sund økonomi for din virksomhed.

Nysgerrig? Klik her og prøv fakturakontroltjeneste i dag.

Online Transportmappe

Er du træt af at bruge tid og kræfter på at holde styr på alle dine transporttilbud og -aftaler?

Lad TransportTender gøre arbejdet for dig.

Med Online Transportmappen centraliserer du alle data og får nem adgang til alle oplysninger om transport tilbud og aftaler, samt priser, tenders, statistik og benchmark – og du er dermed sikret, at alle relevante oplysninger er tilgængelige og up-to-date for indkøb, salg og økonomi.

Når nye tilbud og kontakter kommer fra transportører, sender du dem blot til TransportTender, og vi vil autom- atisk lave et benchmark, så du kan slippe for bøvlet og bruge din tid effektivt på at træffe de rigtige beslut- ninger for din virksomhed.

Lyst til gratis inspiration om fragt?

En struktureret tenderproces giver mulighed for at vælge den mest egnede transportleverandør til projektet, baseret på en samlet vurdering af kvalitet, pris og risici.